Tuesday, January 19, 2010

bloggg.........

salam

sy dpt 1 emel dr kwn sy,erni..
die forwardkan emel itu kpd sy...
emel itu ttg iluminiti..silence war from YAHUDI..
yahudi laknatullah...
bile sy bce sy rse xsgka,sbb ia brlaku scara xsdr...
scara halus mereka nak mghancurkan umat ISLAM
astagfirullahalazim............
sy de copy n paste serba ckit ttgnye..
jika mahu yg lebih lnjut...sila lawati blog ini...
http://jejakitinggalanrasul.blogspot.com
sy suke bace blognye..sbb ia membuke minda
kte.dan mmbuatkan kte bfikir....
sy juge kagum dgn tuan punye blog tu coz
mmpunyai pemikiran yg bernas walau masih mude.....
moge kte sntiase dlindungi Allah SWT...insyaALLAH...
(^_^)


Ada apa pada AJL 24?


Minggu lepas, blog Jejaki Tinggalan Rasul (JTR) mengajak anda memerhati dalam Negara kita sendiri apa yang telah dilakukan oleh si Antichrist berkaitan dengan senibina KLCC. Terdapat pelbagai clue-clue menarik yang sangat memeranjatkan bagi mereka yang asing dalam dunia penuh penipuan ini. Kali ini saya pula ingin mengajak anda, selepas anda gembira dan puas menonton Anugerah Juara Lagu ke 24, mengenai apa yang ada pada malam AJL 24 dengan tema Origami tersebut?
Saya tidak mahu berkata mengenai dosa atau tidak diadakan program seperti itu kerana saya tahu anda lebih arif mengenainya. Apa yang membuatkan jari jemari saya menekan papan kekunci di laptop ini adalah untuk memberitahu dan berkongsi dengan anda illuminati sial ini memang sudah lama wujud di tanah air kita. Cuma sejak-sejak kebelakangan ini, mereka seolah sengaja menampakkan wajah mereka yang ditutupi ‘kain hitam’ itu.

Cadangan: Adalah lebih baik kalau anda boleh tonton kembali AJL 24 di website www.tv3.com.my selepas anda baca apa yang saya dapati dari siaran tv tersebut.

1) Pertama sekali, sila perhatikan gambar dibawah ini;
piramid

Apa persamaan dengan scene yang disnapshot ini?
Adakah ini satu kebetulan?

2) Yang kedua, anda juga mungkin dapat lihat apa persamaan penari-penari ini dengan salah satu dari kerabat-kerabat firaun yang dipercayai oleh mereka mempunyai suatu yang berkuasa?


Mungkin anda tidak hairan kerana sudah terlalu banyak kostum ala-ala bangsawan firaun selalu dipakai dalam acara-acara sebegini. Tapi, mengapa ingin dipertontonkan sangat si firaun yang telah dilaknat ini? Untuk mengetahui jawapannya, anda perlu buka fikiran anda dan fikirkan tentangnya…


diambil dr blog.. http://jejakitinggalanrasul.blogspot.com

No comments:

Post a Comment